Space Shutter
♥ Airyy Nouvella ♥
Monday, 15 August 2011 ✿ 15:52 ✿ 0 Shutter Comments
okay, nak cite nih aku onlinee lepas tuu airyy tego aku , aku pon balas im chat nnty cakap sombong pulak kang an (!) heee bole pulak dye nih pnggil aku NENEK (!) halamakkwehhh , umur baru 16 nih , aku pun balas balik :) aku pngel dye moyang , bestt ken kene pngilan moyang (!) tuoo bangke :O HAHA (!)hahaha then aku cakap lah tak pi sekolah kew ? HAHA dye jawab :) i kolej , mati-2 aku engat dye form 5 , cehceh -,- lepas tu perasan pulak dye mudooo , HAHA (!) TENGOK LAH PIC BAWAH NIH (!) ni lah moyang yang aku pngil tuh .

Older PostNewer Post
Me You Home
DashboardFollow

Little Disclaimer;


Hello call me Aeryn and Im 17 y/o , Dont Copypig Kay :* Hihi Dont Forget My Blog kay :') I Hit You back :* Muahh Iloveyou
Underline Strike Bold Italic

Lets Mengumpat;

Put your own Cbox. Recommended 200x65.

Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt