Space Shutter
♥ baby baru aku ♥
Monday, 8 August 2011 ✿ 08:53 ✿ 0 Shutter Comments
baby tasya


Okay pic kat atas nie kawan baru aku :) jyeahhh (!) cute ken ? tarararara (!) true tuu #merepek :) toinktoink , aeryn kenal dye mase dye yang IM chat aeryn ,macam-2 lah dye tanye , aeryn just jawab saje ken babybobomama
dye nie suke capital E di hadapan aww aww :) time tuu jugakk capital E fall in love with aku (!) #bukantipukay . hummm :( aku pun redha jelahh , then aku pon biar je laaa , n blalalalala tinktink :* aku bace dalam blogger dye , aku mintak tak nak kasi ken , hambek kau baby , hunny cari-2 finally hunny jumpe kayyy :) aww aww aku tengokk background blog dye pic Capital E (!) pic dye pulak ade name penoh Capital E :) aww aww cinta sejatii weahh :)  lepas tu dye cite macam-2 about Capital E (!) atotototo dengan lagu nye sedeh (!) aku dengan tak de keje nye mengeluar ken air mate :'( menitis weah :) n then today , aku meseg dengan si babybobomama nie :) mintak num dye then text :) lalalala ~ bape minggu je pun baru kenal tapi aku bole rase da mcm setahun doh , rapat gilaaaa :) kaykay okay baby (!) hunny nk cakap nie , jodoh baby dengan si E tuu tak kemane sayangggg , tuhan je tahu baby suke dye mcm mane ken , baby berharap ken nak bersama dengan dye , okay just wait dye je kay :) hunny sokong baby dari belakang kay , kalau nak depan pun bole :) tara hal punye pun , aww aww
nie salah satu pic babybobomama aku yang aku sukaaa :) cetengok cetengok (!) comel ken ? hah (!) tak comel , ade aku kisah , kau jeles cakap :)

p/s : iloveyou babybobomama :) syaanggg awak baby heeee :) korang n korang jangan bagi dye sedeh , hummm kalau tak aku TOMOI korang nak ? lalalalla ~


Older PostNewer Post
Me You Home
DashboardFollow

Little Disclaimer;


Hello call me Aeryn and Im 17 y/o , Dont Copypig Kay :* Hihi Dont Forget My Blog kay :') I Hit You back :* Muahh Iloveyou
Underline Strike Bold Italic

Lets Mengumpat;

Put your own Cbox. Recommended 200x65.

Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt