Space Shutter
♥ i miss you ♥
Monday, 15 August 2011 ✿ 16:12 ✿ 0 Shutter Comments
imissyou :'( rinduuuu . heee okay aku rindu dekat budak-2 rawang , meet dorang bile time hang out je , humm kalau tak hang memang tak dapat meet la ken , terutame aku rinduu gile dekat adek aku ASH humm , serious rindu dye sgt doh , lepas tu rindu dekat acher my adek kurus , jyeahhh -,-rindu nak tengok muke dye senyum , comel ouhh :) HAHA lepas uh rindu kat myrol , myrol nie baru je kenal mase hang 30 hary buan tuu , suke kacau aku doh , gileee , tapi baik . kawan aku kat seberang an , aku takot lintas sorang-2 , winkwink (!) myrol nie lah tolong anta aku doh , gilaa baik ooo . hee :) last aku rindu pulak kat EMAY (!) HAHA rindu kau doh , lame tak meet kenken , HAHA :D kalau ade rezeki ktey meet kay barbie doll :) iloveyou <3

as pewlor n barbie doll :) heee * muke stok-2 comel punye
aww aww kiss-2 pulakk kan , nk jugakk doh :P

myrol dengan acher , hehehe * muke stok-2 cute leee <3

Older PostNewer Post
Me You Home
DashboardFollow

Little Disclaimer;


Hello call me Aeryn and Im 17 y/o , Dont Copypig Kay :* Hihi Dont Forget My Blog kay :') I Hit You back :* Muahh Iloveyou
Underline Strike Bold Italic

Lets Mengumpat;

Put your own Cbox. Recommended 200x65.

Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt