Space Shutter
miss my bff :)
Friday, 26 August 2011 ✿ 12:19 ✿ 0 Shutter Comments
miss my bff leee , FYYDA N ZYYLA :) hummm rindu due org ini budak doh , lame tak lepak ngan korang ken , very-2 deee rindu gileee babeng siottt :'( hummmm , slalu dapat kiss pipi ZYYLA awww awww , lepas tuu suke gelak besar dengan FYYDA (!) minah ni memang lee , kalau tak de memang BORINK (!) yeahhh lup u bontot besau (!) muahhh sini muahh sane :*
kawan lame :)
Tuesday, 16 August 2011 ✿ 01:24 ✿ 0 Shutter Comments
imissyousomuchgilaagilaa :) dye nie kawan lame aku , bewrrrr ~ bape tahun tak meet dye , dye pindah pinang (!) dekat sgt ken ? hummmmm aku rinduu gilee ngan dye , jyeahhhh dye lah kawan aku mase aku kecik-2 dulu , dye tempat aku gelak , tempat aku gado , tempat aku nagis :) heeee rindu nak main bola dekat blog G 11 kot :) tak silap aku lah (!) HAHA ;) rindu nak main keja-2 lah hummmmm :(imissyou
♥ i miss you ♥
Monday, 15 August 2011 ✿ 16:12 ✿ 0 Shutter Comments
imissyou :'( rinduuuu . heee okay aku rindu dekat budak-2 rawang , meet dorang bile time hang out je , humm kalau tak hang memang tak dapat meet la ken , terutame aku rinduu gile dekat adek aku ASH humm , serious rindu dye sgt doh , lepas tu rindu dekat acher my adek kurus , jyeahhh -,-rindu nak tengok muke dye senyum , comel ouhh :) HAHA lepas uh rindu kat myrol , myrol nie baru je kenal mase hang 30 hary buan tuu , suke kacau aku doh , gileee , tapi baik . kawan aku kat seberang an , aku takot lintas sorang-2 , winkwink (!) myrol nie lah tolong anta aku doh , gilaa baik ooo . hee :) last aku rindu pulak kat EMAY (!) HAHA rindu kau doh , lame tak meet kenken , HAHA :D kalau ade rezeki ktey meet kay barbie doll :) iloveyou <3

as pewlor n barbie doll :) heee * muke stok-2 comel punye
aww aww kiss-2 pulakk kan , nk jugakk doh :P

myrol dengan acher , hehehe * muke stok-2 cute leee <3
♥ Airyy Nouvella ♥
✿ 15:52 ✿ 0 Shutter Comments
okay, nak cite nih aku onlinee lepas tuu airyy tego aku , aku pon balas im chat nnty cakap sombong pulak kang an (!) heee bole pulak dye nih pnggil aku NENEK (!) halamakkwehhh , umur baru 16 nih , aku pun balas balik :) aku pngel dye moyang , bestt ken kene pngilan moyang (!) tuoo bangke :O HAHA (!)hahaha then aku cakap lah tak pi sekolah kew ? HAHA dye jawab :) i kolej , mati-2 aku engat dye form 5 , cehceh -,- lepas tu perasan pulak dye mudooo , HAHA (!) TENGOK LAH PIC BAWAH NIH (!) ni lah moyang yang aku pngil tuh .
time borink :)
Sunday, 14 August 2011 ✿ 02:29 ✿ 0 Shutter Comments












p/s : pic akak aku jugakk jadi sasaran ken , sory kay , heee , da tahap borink gilaaaa gilaaa da nie :) nie lah hasil adek edit :) lawaaaa ken #SS heee


♥ anak ayah ♥
Saturday, 13 August 2011 ✿ 13:44 ✿ 0 Shutter Comments
hahaha (!) pic atas nie bole dikateken anak ayah (!) aku mmng anak ayah , kau dengki cakap saje lah (!) HAHAHA , mase nie pegi tengok rumah kat rawang (!) besooo ouh , haha (!) bole jadi berokk kalau ddok situ (!) jyeahhhhhh taknokkkkkkkkkkkkkkkkkkk (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) #marahgilagila .
you see ? anak ayah ken , mmng mcm nie (!) iloveyou supt inspektor #ntahbetolakuejenie .

see again ? anak ayah mmng cm nie , tak bole nak cakap ape dah :)aku lagi sikit nak same tinggi dengan ayah aku ? HAHAHA (!) i hate this rumah (!) wekkkk
♥ baby baru aku ♥
Monday, 8 August 2011 ✿ 08:53 ✿ 0 Shutter Comments
baby tasya


Okay pic kat atas nie kawan baru aku :) jyeahhh (!) cute ken ? tarararara (!) true tuu #merepek :) toinktoink , aeryn kenal dye mase dye yang IM chat aeryn ,macam-2 lah dye tanye , aeryn just jawab saje ken babybobomama
dye nie suke capital E di hadapan aww aww :) time tuu jugakk capital E fall in love with aku (!) #bukantipukay . hummm :( aku pun redha jelahh , then aku pon biar je laaa , n blalalalala tinktink :* aku bace dalam blogger dye , aku mintak tak nak kasi ken , hambek kau baby , hunny cari-2 finally hunny jumpe kayyy :) aww aww aku tengokk background blog dye pic Capital E (!) pic dye pulak ade name penoh Capital E :) aww aww cinta sejatii weahh :)  lepas tu dye cite macam-2 about Capital E (!) atotototo dengan lagu nye sedeh (!) aku dengan tak de keje nye mengeluar ken air mate :'( menitis weah :) n then today , aku meseg dengan si babybobomama nie :) mintak num dye then text :) lalalala ~ bape minggu je pun baru kenal tapi aku bole rase da mcm setahun doh , rapat gilaaaa :) kaykay okay baby (!) hunny nk cakap nie , jodoh baby dengan si E tuu tak kemane sayangggg , tuhan je tahu baby suke dye mcm mane ken , baby berharap ken nak bersama dengan dye , okay just wait dye je kay :) hunny sokong baby dari belakang kay , kalau nak depan pun bole :) tara hal punye pun , aww aww
nie salah satu pic babybobomama aku yang aku sukaaa :) cetengok cetengok (!) comel ken ? hah (!) tak comel , ade aku kisah , kau jeles cakap :)

p/s : iloveyou babybobomama :) syaanggg awak baby heeee :) korang n korang jangan bagi dye sedeh , hummm kalau tak aku TOMOI korang nak ? lalalalla ~


Older Post
Me You Home
DashboardFollow

Little Disclaimer;


Hello call me Aeryn and Im 17 y/o , Dont Copypig Kay :* Hihi Dont Forget My Blog kay :') I Hit You back :* Muahh Iloveyou
Underline Strike Bold Italic

Lets Mengumpat;

Put your own Cbox. Recommended 200x65.

Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt